Logo Hego Consulting

Vanaf heden werkt Hego Consulting verder onder de naam Creafig Consult. Uiteraard met dezelfde service en persoonlijke begeleiding zoals je die van ons gewoon bent. Frank staat alvast klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Contact opnemen

Met Creafig Consult willen we in eerste instantie jou ontzorgen van bepaalde taken. Dit doen we aan de hand van een persoonlijke begeleiding en advies op maat.

Klant aan het woord

Laatste recensies

Chantal en Mireille

Beste Frank en Nilgün,

Dank u voor de vlotte, professionele en vriendelijke manier waarop de afhandeling van het erfenisdossier van onze papa is verlopen. Het was een zeer fijne samenwerking in deze moeilijke periode.We zullen jullie zeker aanbevelen.

18/7/2022
Van Roy - Lodewyckx

Professionele aanpak met fijne gesprekken. Wij kunnen Creafig Consult aan iedereen aanraden. Ze doen veel meer dan een notaris, veel praktische info en raad bij daad, en alles aan een democratische prijs. Dankjewel Frank!

26/6/2022
Cochet Edmond

Namens de familie Cochet een welgemeende dankuwel aan Frank en zijn team voor de vlotte communicatie en de correcte indiening van de papieren. Ook de verkoop van het ouderlijke huis is correct verlopen. We werden bij iedere wijziging steeds op de hoogte gebracht. Het was voor ons een moeilijke stap maar deze werd door Frank opgevangen door veel begrip en luisterbereidheid waarvoor dank. We zullen in de toekomst zeker nog beroep op jullie doen. Bedankt voor alles.

24/6/2022

Interesse in onze andere diensten?

Frank van Creafig Consult (Voormalig Hego Consulting)
Heb je een vraag?
We helpen je graag verder.
Ontwikkeld door Mediamast
Boekhouder KMO portefeuille