Financiering

Een onderneming staat regelmatig voor belangrijke investeringen: Een nieuwe auto kopen of niet? Onroerend goed voor privé of als praktijkruimte. Een nieuwe belangrijke machine aankopen? Gebruiken we het vermogen van u als ondernemer of is het beter om te financieren? Vele vragen dringen zich op bij investeringen die vaak bepalend zijn voor de toekomst van een onderneming. Creafig helpt u in deze periode bij het maken van de best bij u passende beslissingen. De kosten en opbrengsten van de investering worden in kaart gebracht en een voorstel tot financiering wordt uitgewerkt. Uiteraard wordt ook hier de bestaande boekhouding (winst-verlies, cashflow, betaalcapaciteit…) als basis gebruikt voor gericht advies.

Waarom Creafig?

Hijs de zeilen maar

We denken mee met jou en begeleiden je van A tot Z. We kijken niet enkel vanuit de boekhoudkundige cijfers van het verleden, maar kijken ook naar de toekomstplannen, de huidige situatie en de filosofie van je bedrijf en groeipotentie. We stemmen ons maatwerkadvies daarop af.

Hoe gaan wij te werk?

• Analyse van scenario’s
• Fiscaal afgestemde optimalisatie mogelijkheden in kaart brengen
• Aanvullen bestaand of opmaak van een nieuw financieel plan
• Kredietbegeleiding
• Administratieve begeleiding bij eventuele contractopstelling

Wij zijn erkend KMO dienstverlener.

We kunnen met enige trots zeggen dat Creafig als boekhouder KMO-portefeuille erkend is. Zo kunnen wij onze klanten bijstaan voor strategisch advies met ondersteuning van VLAIO.

Lees meer
Telefoonassistente aan het bellen met klant | Creafig
Ontvang maatwerkadvies voor jouw bedrijf
Bel +32 11 44 74 71
Website ontwikkeld door Dries®
Boekhouder KMO portefeuille