Kapitaalopbouw

2de pijler, 3de pijler, (S)VAPZ, RIZIV, POZ, IPT, BLV, Keyman, P-sparen, Lange Termijnsparen .. een kluwen van oplossingen waarin een kat haar jongen niet meer terug vindt.

Wij reduceren dit tot de essentie en bieden je de oplossingen die nauwgezet aansluiten op jouw behoeften, mogelijkheden, profiel en de fase waarin jouw onderneming en privé-leven zich bevinden. Van maatwerk gesproken!

Zo kun je fiscaal voordelig jouw vermogen opbouwen en jouw pensioen zorgeloos tegemoet zien.

Vermogensopbouw en beleggingen

Die pensioenleeftijd is soms nog ver weg of je wilt er gewoon nog niet aan denken. Ook in de weg daar naartoe adviseren we je: niet alleen hoe je jouw geld optimaal uit de vennootschap naar privé kan uitkeren, maar ook, zolang het in de vennootschap zit, hoe je het hier maximaal kan laten renderen. Hierdoor creëer je ook een financiële buffer voor tegenslagen .. of opportuniteiten.

Eens het geld in de privé is, zijn de fiscale mogelijkheden beperkt, maar heb je ook baat bij een optimale kapitalisatie. Ook daarvoor hebben we oplossingen.

Waarom Creafig?

Efficiëntie en ervaring

Mits je toestemming hebben we vanuit Creafig Insurance een goed inzicht in de financiële situatie van jouw onderneming, privé en horizon en kunnen we een accurate en efficiënte informatiedoorstroming opzetten. Samen met een uitstekende financiële marktkennis en jouw input is dit de basis voor een optimale, fiscaal voordelige en duurzame vermogensopbouw. We houden van co-creatie! Wanneer we jouw inzichten en behoeften samen leggen met meer dan 50 jaar ervaring in de accountancy- en verzekeringswereld slagen we erin om optimale oplossingen te bedenken .. niet alleen vandaag maar ook morgen.

Wat mag je verwachten?

  • Maatwerkoplossingen die zowel financieel als fiscaal geoptimaliseerd zijn rekening houdend met jouw profiel. Ook verliezen we het successiespook niet uit het oog!
  • Toegang tot verzekerings- en financiële producten van zowel de marktleiders als niche-spelers afgestemd op je situatie
  • Onafhankelijke toegang tot een wereldwijd fondsenpallet normaliter alleen toegankelijk voor private-banking
  • Vennootschapsvriendelijke oplossingen die ook hier slapend kapitaal activiteert
  • Pro-actief updaten van de oplossingen afgestemd op de evolutie van jouw onderneming en privé-leven

Bescherm je onderneming met een verzekering voor fiscale rechtsbijstand

Jouw dossier optimaal voorbereiden en verdedigen tegen een onverwachte controle is een absolute noodzaak. Creafig Insurance biedt een bijstandsverzekering en de kosten worden vergoed en erelonen van uw expert bij deze fiscale controle.

Meer informatie
Investeerder geniet van het leven | Creafig
Heb je een vraag? We helpen je graag verder.
Bel +32 477 77 24 83
Website ontwikkeld door Dries®
Boekhouder KMO portefeuille