Aansprakelijkheid en schade

Als bedrijfsleider en privé-persoon kan je geconfronteerd worden met aansprakelijkheidrisico’s waarvan jouw bedrijf, jouw (eventuele) werknemers of gezin het slachtoffer zijn. Ditzelfde geldt voor schade aan goederen die jouw onderneming of je zelf bezit. Beiden kunnen grote financiële gevolgen hebben zowel voor jouw onderneming en privé-leven.

Gezien het brede gamma en de noodzakelijke specialisatie hebben we een samenwerking gesloten met Kantoor Van Hees. Ze zijn een echte schade- en aansprakelijkheidsspecialist met vestigingen in Lommel en Arendonk met als focus zelfstandigen en ondernemingen. Vanwege hun grote kennis op dit gebied en persoonlijke aanpak richting hun klanten bevelen we hen zonder twijfel aan. Als specialist voor ondernemers werken zij altijd op basis van doorgedreven analyses, oplossingen op maat en met een vrije keuze van maatschappij. Ook staan ze garant voor een grondige en professionele afhandeling van schadegevallen. Meer informatie op www.kantoorvanhees.be.

Vermogensopbouw en beleggingen

Die pensioenleeftijd is soms nog ver weg of je wilt er gewoon nog niet aan denken. Ook in de weg daar naartoe adviseren we je: niet alleen hoe je jouw geld optimaal uit de vennootschap naar privé kan uitkeren, maar ook, zolang het in de vennootschap zit, hoe je het hier maximaal kan laten renderen. Hierdoor creëer je ook een financiële buffer voor tegenslagen .. of opportuniteiten.

Eens het geld in de privé is, zijn de fiscale mogelijkheden beperkt, maar heb je ook baat bij een optimale kapitalisatie. Ook daarvoor hebben we oplossingen.

Waarom Creafig?

Wat mag je verwachten?

Bescherm je onderneming met een verzekering voor fiscale rechtsbijstand

Jouw dossier optimaal voorbereiden en verdedigen tegen een onverwachte controle is een absolute noodzaak. Creafig Insurance biedt een bijstandsverzekering en de kosten worden vergoed en erelonen van uw expert bij deze fiscale controle.

Meer informatie
Investeerder geniet van het leven | Creafig
Heb je een vraag? We helpen je graag verder.
Bel +32 477 77 24 83
Website ontwikkeld door Dries®
Boekhouder KMO portefeuille