Creafig steunt goede doelen

Samenwerking voor een betere toekomst

Akindo VZW

Akindo organiseert kwaliteitsvolle en laagdrempelige vakantiekampen in een rustige maar tegelijkertijd stimulerende omgeving, middenin het domein van het vakantiehuis Akindo VZW. De vakantiekampen zijn specifiek gericht op kinderen en jongeren uit maatschappelijk kwetsbare milieus in Vlaanderen en Brussel om hen op een spelende manier een zorgeloze groepsvakantie te laten beleven. Zo bevordert Akindo hun algemeen welzijn en de integrale ontwikkeling, en geeft als jeugdorganisatie mee vorm aan een sociaal geëngageerde samenleving.

Bezoek website

Noord Limburgs Open Atelier

Open Atelier stelt zich op als de dynamische schakel tussen werknemer en bedrijven op de regionale arbeidsmarkt. Het vertrekpunt is ieders talent en de eigen kracht om dit verder te optimaliseren via een individueel ontwikkelingsplan. Op de werkvloer worden generieke en technische competenties aangeleerd, getraind en verworven.

Als sociaal ondernemer levert Open Atelier een toegevoegde waarde, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers.Aan de klanten bieden ze een efficiënte en kwaliteitsvolle oplossing aan en dit binnen de omgeving van een industriële en technisch vooruitstrevende maakindustrie. Aan hun medewerkers bieden ze een persoonlijk groeiperspectief in tewerkstelling. Zo creëren ze voor de medewerkers optimale werkkansen zowel binnen de eigen onderneming als op de regionale arbeidsmarkt.

Bezoek website
Telefoonassistente aan het bellen met klant | Creafig
Heb je een vraag?
We helpen je graag verder
Bel +32 11 44 74 71
Website ontwikkeld door Dries®
Boekhouder KMO portefeuille