Investeringen

Als onderneming staat u regelmatig voor belangrijke investeringen: Een nieuw gebouw kopen of niet? Is die nieuwe belangrijke machine aankopen haalbaar? Dient er best gekocht of moeten we leasen? Vele vragen dringen zich op bij investeringen die vaak bepalend zijn voor de toekomst van een onderneming.
Creafig staat u bij in deze afwegingen. De kosten en gevolgen worden in kaart gebracht en een eventueel voorstel tot financiering wordt uitgewerkt. Uiteraard wordt ook hier de bestaande boekhouding (winst-verlies, cashflow, betaalcapaciteit…) als basis gebruikt voor gericht advies.

Waarom Creafig?

Wij zijn uw kompas

We denken mee met jou en begeleiden je van A tot Z. We kijken niet enkel vanuit de boekhoudkundige cijfers van het verleden, maar kijken ook naar de toekomstplannen, de huidige situatie en de filosofie van je bedrijf en groeipotentie. We stemmen ons maatwerkadvies daarop af.

Hoe gaan wij te werk?

• Analyse van scenario’s
• Fiscaal afgestemde optimalisatie mogelijkheden in kaart brengen
• Aanvullen bestaand of opmaak van een nieuw financieel plan
• Kredietbegeleiding
• Administratieve begeleiding bij eventuele contractopstelling

Wij zijn erkend KMO dienstverlener.

We kunnen met enige trots zeggen dat Creafig als boekhouder KMO-portefeuille erkend is. Zo kunnen wij onze klanten bijstaan voor strategisch advies met ondersteuning van VLAIO.

Lees meer
Telefoonassistente aan het bellen met klant | Creafig
We denken mee met jou en begeleiden je van A tot Z
Bel +32 11 44 74 71
Website ontwikkeld door Dries®
Boekhouder KMO portefeuille