Verzekering voor Fiscale Rechtsbijstand

Fiscale controles komen steeds vaker voor en de complexiteit van de wetgeving neemt toe. De fiscus wordt ook strenger én slimmer: door middel van datamining en artificiële intelligentie controleren zij gerichter. Hierdoor heeft uw onderneming niet alleen meer kans op controle maar dreigt het ook meer te kosten.

Uw dossier optimaal voorbereiden en verdedigen is een absolute noodzaak. Hierdoor is bijstand van een expert zoals een accountant, fiscaal advocaat, bedrijfsrevisor nodig is. Deze hulp levert vaak positieve resultaten op, maar de kosten zijn dan ook aanzienlijk, zie de tabel gebaseerd op cijfers uit 2021.

Investeerder geniet van het leven | Creafig

Waarom Creafig?

Zorgeloos ondernemen

Creafig Insurance biedt vanaf heden de top bijstandverzekering aan waardoor de kosten en erelonen voor de diensten van uw expert bij deze fiscale controles verzekerd zijn en dit voor alle domeinen van de fiscaliteit (inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, btw, regionale en lokale belastingen…).

Wil je graag meer weten?

Wil je meer weten over onze fiscale rechtsbijstandverzekering? Neem nu contact met ons op en ontdek hoe Creafig Insurance je kan helpen bij juridische kwesties en fiscale geschillen. Bescherm jezelf en je bedrijf met onze op maat gemaakte verzekeringsoplossingen.

Contact opnemen
Website ontwikkeld door Dries®
Boekhouder KMO portefeuille