Recensies

Lees hier persoonlijke ervaringen van onze klanten. Wil je graag je eigen ervaring delen? Dat kan via onderstaand formulier.

Recensie schrijven

Klant aan het woord

Recensies

Chantal en Mireille

Beste Frank en Nilgün,

Dank u voor de vlotte, professionele en vriendelijke manier waarop de afhandeling van het erfenisdossier van onze papa is verlopen. Het was een zeer fijne samenwerking in deze moeilijke periode.We zullen jullie zeker aanbevelen.

18/7/2022
Van Roy - Lodewyckx

Professionele aanpak met fijne gesprekken. Wij kunnen Creafig Consult aan iedereen aanraden. Ze doen veel meer dan een notaris, veel praktische info en raad bij daad, en alles aan een democratische prijs. Dankjewel Frank!

26/6/2022
Cochet Edmond

Namens de familie Cochet een welgemeende dankuwel aan Frank en zijn team voor de vlotte communicatie en de correcte indiening van de papieren. Ook de verkoop van het ouderlijke huis is correct verlopen. We werden bij iedere wijziging steeds op de hoogte gebracht. Het was voor ons een moeilijke stap maar deze werd door Frank opgevangen door veel begrip en luisterbereidheid waarvoor dank. We zullen in de toekomst zeker nog beroep op jullie doen. Bedankt voor alles.

24/6/2022
David Stroobants

Hartelijk dank voor de hulp en de vriendelijke service bij het opvolgen van het administratieve gedeelte bij het overlijden. Ik kan Hego Consulting iedereen aanbevelen. En dit aan een democratische prijs.

16/6/2022
Thea Verstraeten

Jullie hebben de aangifte van nalatenschap na het overlijden van mijn moeder zo vlot afgewerkt dat dit zeker een woordje van dank waard is. Nabestaandenzorg in deze formule was voor ons een volledig ongekend concept en we zijn begrafenissen Witters heel dankbaar voor de doorverwijzing. Oprechte dank voor jullie professionele aanpak en de ongekunstelde empathie bij elk bezoek aan huis (wat op zich al een heel positief punt is) en die empathie zit zelfs verweven in de emails die jullie sturen en in de telefonische contacten ...Dank ook voor de discrete en accurate manier van werken, jullie bereikbaarheid en vooraf gemaakte duidelijke afspraken.Jullie manier van werken verdient alle lof en ik wens jullie verder heel veel succes in de Nabestaandenzorg. Ik hoop dat het warme, menselijke aspect jullie grootste pluspunt mag blijven.

14/6/2022
Andre Grootjans

Zeer gedegen voorbereiding van de documenten der nalatenschap van mijn vrouw. Ook de aangifte is op een vlotte anker doorgezonden.Hiervoor onze dank aan Hendrik en zijn medewerkers vanwege André en Marleen.Een echte aanrader in de moeilijkste periode in ons leven.

10/6/2022
Willy Gochet

Dank aan Frank en zijn team voor de professionele afhandeling van de aangifte van nalatenschap na het overlijden van mijn echtgenote. Zeer deskundige begeleiding voor mij en de kinderen in moeilijke tijden.

1/6/2022
Recensie schrijven

Deel je ervaring over Creafig Consult met anderen

Bedankt voor het delen van jouw ervaring.
Oeps! Er is iets verkeerd gelopen. Probeer nog eens opnieuw.
Website ontwikkeld door Dries®
Boekhouder KMO portefeuille