CreaFig: “Bizzcontrol helpt ons een nog betere adviseur en vertrouwenspersoon te zijn voor onze klanten.”

 Als onafhankelijk boekhoudkantoor staat CreaFig voor een persoonlijke aanpak als het gaat om specifieke behoeften van haar klanten. CreaFig verzorgt niet alleen de boekhouding, maar denkt graag mee met de onderneming. Zo geven ze ondernemers voldoende munitie om de juiste beleidsbeslissingen te nemen. Dankzij hun dichte contact bij de klant is CreaFig de laatste jaren sterk gegroeid. Als modern kantoor focust CreaFig op digitalisering, en wensen ze ook tegemoet te komen aan de stijgende klantenverwachtingen. Dit situeert zich steeds meer op het vlak van meedenken met de ondernemer in het nemen van strategische beslissingen om zijn bedrijf verder uit te bouwen. De vraag “Hoe zou jij dit doen?” komt daar steeds opnieuw naar boven. Om de besprekingen met de klanten daarin te ondersteunen en te optimaliseren, is CreaFig de samenwerking met Bizzcontrol aangegaan. Jaak Thirion, zaakvoerder van CreaFig, licht toe hoe ze Bizzcontrol wensen in te zetten binnen hun kantoor. 

 “Onze klanten inzicht bieden in hun cijfers en proactief adviseren, daar gaan wij voor. Een transparante, kwalitatieve en betrouwbare boekhouding is cruciaal, maar het is door risico’s en verbetermogelijkheden samen op te sporen, dat we echt de vertrouwenspersoon voor onze klant kunnen zijn. Toen Wim Hoornaert van Bizzcontrol mij enkele weken geleden toelichtte waar Bizzcontrol voor staat, was ik meteen geïnteresseerd. Een oplossing die ons kan helpen om de besprekingen met onze klanten kwalitatiever én efficiënter te maken, ligt volledig in lijn met onze visie. Bizzcontrol heeft een rechtstreekse koppeling met Yuki, waardoor wij zelf geen werk hadden met de implementatie. Tijdens de onboarding sessie konden we aan de hand van enkele zeer praktische voorbeelden meteen kennis maken met de kracht van de oplossing. Vanuit de centrale cockpit haalden we snel de grootste onregelmatigheden naar boven, en via de juiste modules analyseerden we meteen de achterliggende redenen. Op basis van deze inzichten zullen we samen met onze klanten de beleidsbeslissingen in de toekomst nog beter kunnen onderbouwen.” 

“Onze klanten inzicht bieden in hun cijfers en proactief adviseren, daar gaan wij voor. Dankzij Bizzcontrol doen we dit op een zeer efficiënte manier!”

 Jaak Thirion – Zaakvoerder CreaFig 

feedback_mix.png